KENWOOD Music Control for Android™

KENWOOD Music Control for Android

Als u de nummers die zijn opgeslagen in uw Android™-smartphone bewerkt met KENWOOD Music Control kunt u het afspelen van deze nummers op gemakkelijke en comfortabele wijze besturen.
Bovendien kunt u, als u uw Android™-smartphone via een USB-kabel op uw KENWOOD-audiosysteem voor in de auto aansluit, het afspelen van de nummers die op de Android™-smartphone zijn opgeslagen besturen via het audiosysteem voor in de auto.

Handleiding

Nieuwe functie

  • Liggende stand toegepast.
  • De richting van het scherm op het apparaat is veranderd van staand naar liggend voor modellen die de app KENWOOD Smartphone Control ondersteunen.
  • De commando’s afspelen, pauzeren, track omhoog/omlaag zijn te gebruiken op het vergrendelscherm en de statusbalk.
  • Deze wijzigingen zijn van toepassing op de apparaten waarop Android 4.0 of hoger wordt gebruikt.

Compatibel met afspeelcontrole van nummers die zijn opgeslagen in uw Android™-smartphone.

"Nummerbeheerfunctie" voor het beheren van de nummers die zijn opgeslagen op uw smartphone

Muzieklijsten die zijn opgeslagen op uw Android™-smartphone kunnen worden beheerd op het navigatorscherm. Nummers kunnen op eenvoudige wijze worden geselecteerd door naar een artiest of albumnaam te zoeken.

"Stemmingafspeellijstfunctie" voor het samenstellen van afspeellijst aan de hand van stemmingsanalyse*1

Afspeellijsten kunnen worden gemaakt door nummers onder te verdelen in categorieën op basis van de stemming. Op uw Android™-smartphone kan op eenvoudige wijze een enorm aantal muziekbestanden worden afgespeeld door de gewenste afspeellijst te selecteren.

Functie voor overslaan van intro's ("INTRO SKIP") voor het kiezen van alleen lievelingsmelodieën van nummers*1

Met deze functie kunt u ervoor kiezen alleen naar de lievelingsmelodieën te luisteren van nummers die zijn opgeslagen op uw Android™-smartphone.

Functie voor weergave van albuminformatie

Het is mogelijk niet alleen de albumnaam maar ook de albumillustraties van het nummer dat u afspeelt weer te geven.

"Delen" functie voor het melden van informatie van het actueel afgespeelde nummer

Melding van informatie van afgespeelde nummers naar SNS diensten zoals Twitter en Facebook is ingeschakeld.

Ondersteuning van widgetfunctie

Het ondersteunt muziekspelerwidget. U kunt kiezen uit 3 verschillende formaten, en u kunt een geselecteerde widget instellen op het beginscherm.

Afspelen van nummers, nummers omhoog en omlaag, en afspelen van stemmingsafspeellijst kan worden geregeld.

Videoafspeelfunctie*2

Op het Android-apparaat opgeslagen video's kunnen worden afgespeeld.

*1 Als u de stemmingsafspeellijstfunctie of de functie voor het overslaan van intro's wilt gebruiken, moet u als volgt nummers analyseren:
Druk op een ander scherm dan het scherm met de lijst die het nummer bevat dat momenteel wordt afgespeeld op de toets Menu, selecteer "Voorkeur" en schakel vervolgens het selectievakje "Analyse op achtergrond" in.

*2 De widget voor koor afspelen wordt niet ondersteund.

Bedieningselement van uw KENWOOD-audiosysteem

Als de Android™-terminal waarin deze toepassing is geïnstalleerd met een USB-kabel wordt aangesloten op het KENWOOD-audiosysteem voor in de auto, kunt u het afspelen van nummers besturen; u kunt bijvoorbeeld nummers selecteren op artiest of albumnaam.
Maak uw eigen favoriete afspeellijsten om waar en wanneer u maar wilt naar muziek te luisteren.


* Een Android-terminal waarop Android-besturingssysteem 4.4 of hoger wordt gebruikt, kan geen Mass Storage Class (MSC)-verbinding maken met een autogeluidssysteem van KENWOOD.

* Als u de bediening van uw KENWOOD-audiosysteem voor in de auto wilt inschakelen, moet u "Voorkeur" → "Geanalyseerde data output-inst." → "Nu uitvoeren" of "Automatische uitvoer" selecteren om een database met nummers op de SD-kaart te maken. Nadat u uw Android™-smartphone hebt aangesloten op het KENWOOD-audiosysteem voor in de auto, moet u de USB-opslagmodus instellen op Aan.

* Indien uw Android-terminal niet gereed is voor MSC (massaopslag), kan deze niet vanaf het KENWOOD-audiosysteem voor in de auto worden bestuurd. Zie de meegeleverde handleiding voor informatie hoe u de USB-massaopslag kunt inschakelen.

Ondersteunde talen

KENWOOD Music Control ondersteunt negen talen: Japans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Russisch en Chinees.

Compatibele modellen

Raadpleeg Compatibele modellen voor informatie over producten die compatibel zijn met deze toepassing.
• Android, and Android logo are trademarks of Google Inc.


Naar bovenzijde pagina