CD/USB receiver firmware updates

Verbeterde functies

(19.11.2015)

  • Verbeterde ontvangst van de tuner.
  • Verbeterde stabiliteit.

De firmware voor de volgende producten is bijgewerkt.

Modellen
KMM-102 KMM-102AY KMM-102GY KMM-102RY KMM-1015 KMM-115 KMM-202

Zorg ervoor dat u de instructies in de "Handleiding voor de firmware-update van de CD/USB-ontvanger" doorleest en opvolgt.

"Handleiding voor de firmware-update van de CD/USB-ontvanger (NEDERLANDS)" downloaden (PDF: 32 KB)

Softwarelicentieovereenkomst

U moet akkoord gaan met de volgende voorwaarden voordat u dit updateprogramma kunt downloaden.

  • Voor het doorgeven van deze software via uw persoonlijke webpagina is de schriftelijke toestemming van JVC KENWOOD Corp. nodig.
  • Wijziging, aanpassing, vertaling, samenvoeging, decompilatie of reverse engineering van deze software is verboden.
  • JVC KENWOOD Corp. is de enige eigenaar van alle auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten op deze software en bijbehorende handleidingen en andere documenten.
    Deze software wordt niet verkocht maar in licentie gegeven aan de gebruiker door JVC KENWOOD Corp. De klant is enkel eigenaar van het medium dat de software bevat. Het eigendomsrecht op de software zelf is voorbehouden aan JVC KENWOOD Corp.
  • JVC KENWOOD Corp. geeft geen garanties over de geschiktheid van deze software of de kwaliteit en functionaliteit ervan voor het gebruik door de klant en zal niet aansprakelijk worden gehouden voor eender welke problemen die resulteren uit het gebruik van deze software, tenzij expliciet anders vermeld.
    De klant is verantwoordelijk voor de keuze en installatie van deze software, alsmede voor het resultaat van het gebruik van deze software.

Bestand downloaden

Bestand 'ml1523k.krm' downloaden (1,9 MB)

Akkoord (Downloaden)